2010. február 13., szombat

Ma töltöttük be az 5.hetet!
A múltkori babánál ilyenkor kezdtem el vérezni(pontosan péntekről szombatra való éjjel) de most ez nem történt meg. És nem is fog.
Beszélünk apával LukasGuminak:) Ilyenkor kicsit megnyugszik a hasam, minden idegességem. De persze a félelem benne van az emberben. Március 1-jén megyünk dokihoz, akkor már mindent látni fogunk, talán még a mozgását is:) Már alig várom h leteljen a kritikus 6., majd 9., majd 12.hét...Aztán is pihi ezerrel:) Csak megkönnyebbülnék, hogy utána már nagyrészt rajtam múlik h mi is történik:)

"A terhesség ténye kezd egyértelművé válni, és ez a kísérő tünetekben is megmutatkozik: a farkaséhség és az émelygés akár napi rendszerességgel válthatja egymást. A legendás reggeli rosszullét ekkor már a nap bármelyik részében jelentkezhet. A mellek kifejezetten érzékennyé válnak, ahogy a tejtermelésért felelős mirigyek száma megsokszorozódik, de három hét elteltével ez az érzés mérséklődik."

Ezt írják az 5.hétre:) A hányinger, hányás tényleg megjelent nálam már(a hányinger az eddigi babáknál is, de a hányás eddig még nem). A többi is szó szerint igaz már rám.
Gondolkozom, hogy holnapra vegyek-e tesztet, mert most már igencsak vastagnak kell lennie a csíknak. Megnyugtatásként jól esne.
Azt hiszem, venni fogok!
És lepisilem, hisz mi sem egyszerűbb:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése